Age of Empires II: The Conquerors

Czyli wszystko co nie pasuje do powyższych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
todoo
Posty: 17
Rejestracja: 08 kwie 2007, 13:03
Lokalizacja: PySkOwIcE

Age of Empires II: The Conquerors

Post autor: todoo » 09 kwie 2007, 20:25

mam pytanie niewiecie gdzie zdobyć lub skąd ściągnąć gre Age of Empires II: The Conquerors w sklepach juz jej niema a tak bardzo chciałbym zdobyć ten dodatek do aoe 2 :cry:
Obrazek

Awatar użytkownika
kamil666
Posty: 157
Rejestracja: 12 gru 2006, 20:19
w AoE I gram od: 0- 0-2001
GG: 777199
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: kamil666 » 09 kwie 2007, 20:37

Jak to nie ma? W sklepie Empik jest tzw. Złota edycja AoE. Tam jest AoE, AoE RoR i AoE II i chyba jakieś AoE II z dodatkiem. To wszystko kosztuje 50 zł.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2007, 20:39 przez kamil666, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
todoo
Posty: 17
Rejestracja: 08 kwie 2007, 13:03
Lokalizacja: PySkOwIcE

Post autor: todoo » 09 kwie 2007, 20:39

no dobrze jest aoe aoe ror aoe2 a jest aoe2 tc???????
Obrazek

Awatar użytkownika
kamil666
Posty: 157
Rejestracja: 12 gru 2006, 20:19
w AoE I gram od: 0- 0-2001
GG: 777199
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: kamil666 » 09 kwie 2007, 20:40

kamil666 pisze:i chyba jakieś AoE II z dodatkiem.

O to AoE II mi chodzi
Obrazek

Awatar użytkownika
todoo
Posty: 17
Rejestracja: 08 kwie 2007, 13:03
Lokalizacja: PySkOwIcE

Post autor: todoo » 09 kwie 2007, 20:42

Aoe mam Aoe ror mam aoe2 mam ale tylko dodatku niemam
mam aoe2 i te inne i kupowałem je poto zeby je kupić jeszcze raz??????
Obrazek

Awatar użytkownika
kamil666
Posty: 157
Rejestracja: 12 gru 2006, 20:19
w AoE I gram od: 0- 0-2001
GG: 777199
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: kamil666 » 09 kwie 2007, 21:00

Jeszcze można poszukać na necie wersję AoE II z dodatkiem bez innych części to powinno kosztować koło 25 zł sprawdź na http://www.cenega.pl
Obrazek

Awatar użytkownika
todoo
Posty: 17
Rejestracja: 08 kwie 2007, 13:03
Lokalizacja: PySkOwIcE

Post autor: todoo » 09 kwie 2007, 21:01

sprawdze :) 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
todoo
Posty: 17
Rejestracja: 08 kwie 2007, 13:03
Lokalizacja: PySkOwIcE

Post autor: todoo » 09 kwie 2007, 21:05

niestety niema:(
Obrazek

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 05 maja 2007, 16:00

E tam Lepsza jest originalka :)

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Wojskowy » 16 maja 2007, 20:59

todoo pisze:niestety niema:(

Jeżeli mieszkasz w dużym mieście to w EMPIKU powinno być.
Zazwyczaj kolejne wznowienia są od jedynki do dwójki z dodatkami.
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Awatar użytkownika
kamil666
Posty: 157
Rejestracja: 12 gru 2006, 20:19
w AoE I gram od: 0- 0-2001
GG: 777199
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: kamil666 » 19 maja 2007, 19:51

pójdź do tesco tam powinno być :P
Obrazek

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 20 maja 2007, 10:00

albo www.microsoft.com/games/ :P i sobie zamów ^^

ODPOWIEDZ