Ustawki

Szukasz kogoś do gry w sieci?

Moderator: Towarzysz Borys

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Towarzysz Borys
Posty: 99
Rejestracja: 16 lis 2006, 12:46
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Sayeux

Post autor: Towarzysz Borys » 02 mar 2007, 20:34

Z Tobą?
Ja mam z nim zarezerwowany pojedynek... Spodziewajmy się jego drugiej porażki :twisted: (ironia)
ЗА РОДИНУ! ЗА СТАЛИНА!

Tiwaz
Posty: 15
Rejestracja: 22 lut 2007, 12:06

Post autor: Tiwaz » 04 mar 2007, 9:35

o Tiwazie już zaczęły krążyć legendy a tymczasem 1 vs 1 uległ

Bleblu to ze wygrales nie swiadczy o tym ze zagrales genialnie tylko na mojej wyspie bylo tak malo drewna ze masakra!!! Mi juz w bronzie zaczelo brakowac na flote ! Tylko dlatego wygrales :)

Awatar użytkownika
Towarzysz Borys
Posty: 99
Rejestracja: 16 lis 2006, 12:46
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Sayeux

Post autor: Towarzysz Borys » 04 mar 2007, 12:39

Zwycięzców się nie sądzi :P
ЗА РОДИНУ! ЗА СТАЛИНА!

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Wojskowy » 04 mar 2007, 19:43

<...>ale by przegrał na lądzie.
W ogóle gra na terenach gdzie flota ma manewr to o dupe rozbić - kicha.
Ja tam wolę powymiatać na Wzgórkach albo Stepie.
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Awatar użytkownika
Towarzysz Borys
Posty: 99
Rejestracja: 16 lis 2006, 12:46
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Sayeux

Post autor: Towarzysz Borys » 04 mar 2007, 21:46

Powymiatać to dobre słowo dla Twojej gry...
Ja dziś grałem z Tiwazem 1 vs 1 i dostałem po dupie -_-
Doszedłem do wniosku, ze muszę uczyć się od podstaw - -
ЗА РОДИНУ! ЗА СТАЛИНА!

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Wojskowy » 04 mar 2007, 21:59

Towarzysz Borys pisze:Powymiatać to dobre słowo dla Twojej gry...
Ja dziś grałem z Tiwazem 1 vs 1 i dostałem po dupie -_-
Doszedłem do wniosku, ze muszę uczyć się od podstaw - -

Musisz złapać cel gry ;]. Nawet jaki ci rush wyjdzie to on mimo że straci to się odrobi gdyż u niego dekoncentracja po rush'u to coś prawie znikomego.
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Awatar użytkownika
Towarzysz Borys
Posty: 99
Rejestracja: 16 lis 2006, 12:46
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Sayeux

Post autor: Towarzysz Borys » 08 mar 2007, 20:05

Ja już nie robię szybkich ataków, bo to jednorazowa taktyka:>
Jesteś doskonałym przykładem tej teorii...

Ostatnio nie udała się operacja "Die Festung Europe"... Żeby opracować strategię trzeba znać wcześniej mapę...
ЗА РОДИНУ! ЗА СТАЛИНА!

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Wojskowy » 11 mar 2007, 10:35

Ostatnio nie udała się operacja "Die Festung Europe"... Żeby opracować strategię trzeba znać wcześniej mapę...[/quote]
To nie jest to samo :P. Gra a rzeczywistośc to różnica.
Ustawione taktyki właśnie się sprawdzają tylko trzeba je solidnie wykorzystać.
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Awatar użytkownika
Helion 1
Posty: 11
Rejestracja: 23 sty 2007, 15:51

Post autor: Helion 1 » 13 mar 2007, 14:18

Borys przyznajmy szczerze... z wojskowym nie masz szans choćbyś nawet najlepsze techniki stosował
Co do wojaka, to on też ma trudnego przeciwnika ;)

Awatar użytkownika
Towarzysz Borys
Posty: 99
Rejestracja: 16 lis 2006, 12:46
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Sayeux

Post autor: Towarzysz Borys » 13 mar 2007, 17:03

Czemu? Rosja pokonała Trzecią Rzeszę...
Teraz mam nowy cel - zniszczyć Tiwaza :twisted:
ЗА РОДИНУ! ЗА СТАЛИНА!

Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Hirycyn » 13 mar 2007, 17:35

Mam pytanko... Czy już nie robicie ustawek przez gg? Bo dawno już nie
grałem (od pierwszej i ostaniej zarazem walki) a żadna rozmowa
konferencyjne nie nadchodzi :wink: Co Wy na to żeby zagrać na jakiejś
stworzonej mapie? Po formacie skasowały mi się mapy, bo zapomniałem
zapisać :? ale moge zrobić np. Europę ze skrawkiem płn Afryki (bo
zawsze jak robię taką mapę, to aby zmieściła się Hiszpania, jest miejsce
na czarny kontynent)

Awatar użytkownika
Towarzysz Borys
Posty: 99
Rejestracja: 16 lis 2006, 12:46
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Sayeux

Post autor: Towarzysz Borys » 13 mar 2007, 18:10

To weź zagadaj na gg do kogo. Najlepiej do Tiwaza.
Mapy mi zwisają :P
ЗА РОДИНУ! ЗА СТАЛИНА!

Tiwaz
Posty: 15
Rejestracja: 22 lut 2007, 12:06

Post autor: Tiwaz » 15 mar 2007, 20:10

Witam kazdy kto chce zagrac ze mna niech napisze pod mój nowy numer
8408170!

Awatar użytkownika
Helion 1
Posty: 11
Rejestracja: 23 sty 2007, 15:51

Post autor: Helion 1 » 25 mar 2007, 20:49

Towarzysz Borys pisze:Czemu? Rosja pokonała Trzecią Rzeszę...
Teraz mam nowy cel - zniszczyć Tiwaza :twisted:


Wiesz co? narazie weź się za słabsze osoby (wojak,neo) a potem się bierz za tiwaza.

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 29 mar 2007, 22:04

Witam
Gram na 88.3%
mam net 1024 :P

ODPOWIEDZ