Ustawki

Szukasz kogoś do gry w sieci?

Moderator: Towarzysz Borys

Maćko
Posty: 11
Rejestracja: 16 wrz 2007, 20:34
Lokalizacja: Radom
Kontaktowanie:

Post autor: Maćko » 03 sie 2008, 17:15

gracie jeszcze ? Bo nie wiem czy jest sens instalować AoE ?

Awatar użytkownika
Davido5
Posty: 54
Rejestracja: 09 lut 2008, 11:28

Post autor: Davido5 » 04 sie 2008, 13:37

Hehe widze że ludzie sie niecierpliwią :p
Spokoloko wszystko sie zacznie i będzie jak za starych czasów :p
Czyli każdego wieczora będziemy śmigać o9 żywota xD
Ale jeszcze miesiąc wakacji przed nami, a jak wiemy przez wakacje sie nie siedzi na komputerze :p
Pozdro ;)

Awatar użytkownika
dragon
Posty: 21
Rejestracja: 30 gru 2007, 21:56
w AoE I gram od: 0- 0-2000
Płeć: Chłopiec

Re: Ustawki

Post autor: dragon » 18 maja 2009, 12:33

dzisiaj około 20 będzie rozgrywka gramy na 1.0 będę ja, wojti, może rataj i eleith ale im więcej tym lepiej

Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Re: Ustawki

Post autor: Hirycyn » 19 maja 2009, 13:06

na zwykłym 1.0 bez patcha? Ale i tak dziś nie da rady :) Finał PP.. Lech gra :) Gdyby nie matura to bym jechał :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Davido5
Posty: 54
Rejestracja: 09 lut 2008, 11:28

Re: Ustawki

Post autor: Davido5 » 26 cze 2009, 14:58

Ej siema. Tam to pomyłka, ta sieć niedziało xD
Davido's net
misiek
Wlyście na ta i bydzie git, pomału gracze sie zbiyrajom ;p

Eleith
Posty: 76
Rejestracja: 19 kwie 2009, 13:01
w AoE I gram od: 04 kwie 1991
GG: 6355784
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Wielkopolska =)

Re: Ustawki

Post autor: Eleith » 04 sie 2009, 15:32

Gramy obecnie w RoR na 1.0a może ktoś się skusi... :?
Obrazek

Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Re: Ustawki

Post autor: Hirycyn » 06 sie 2009, 12:16

Na pisałeś ostatnio do mnie na gg co nie? Czy ktoś inny to był? ^^ Ale jakby co to dawaj odzew że gracie zawsze i wszędzie.. Może kiedyś wreszcie bede mógł :D pzdr
Obrazek

Ciacho
Posty: 1
Rejestracja: 06 sie 2009, 14:06
w AoE I gram od: 06 cze 2008
GG: 7952768
Płeć: Chłopiec

Re: Ustawki

Post autor: Ciacho » 06 sie 2009, 14:08

ja mam staly sklad age of empires II THE CONQUEROS, jesli ktos jest chetny do codziennej gry zapraszam na siec: kesacz pw xxx zapraszam tylko aktywnych graczy! LUB GG 7952768

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Re: Ustawki

Post autor: Wojskowy » 30 mar 2010, 17:19

To tu jeszcze grają ?
Sądziłem, że to forum już umarło dawno temu.
A jeszcze dawniej to tu mnie nie było.
Czas powrócić do ostrzejszej gry niż kiedyś.
Zanim pojawił się ten Tiwaz byłem najlepszy w Polsce :), może od maja zacznę znowu kosić.
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Eleith
Posty: 76
Rejestracja: 19 kwie 2009, 13:01
w AoE I gram od: 04 kwie 1991
GG: 6355784
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Wielkopolska =)

Re: Ustawki

Post autor: Eleith » 30 mar 2010, 23:05

Forum prawie umarło. Jednak jak widzisz coś jeszcze w trawie piszczy ;). Jestem chyba jedyną osobą reprezentującą AoE na arenie światowej od odejścia większośći osób ze starej grającej tu Elity. Mam przy sobie pare polskich leszczy których może będziesz pamiętał albo i nie... :wink: Gram regularnie i na cholernie wysokim poziomie. Mam dostęp do najlepszych koreańskich, europejskich i Wietnamskich graczy. No i oczywiście gram na tych platformach. Tiwaz już nie gra. W sumie to nikt nie gra z tych dobrych graczy ze starej paczki którą pamiętasz. Także stary... :) moim zdaniem jest po co wracać :) Razem ze mną możesz sporo namieszać w światowym AoE :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Re: Ustawki

Post autor: Wojskowy » 31 mar 2010, 21:13

Eleith pisze:(...) :D


Znasz Tiwka ?

Co do gry: Grałem tam na IGZones ale nie wyszedłem na kogoś wielkiego. Nie mogłem przebić nawet 1400 ranka. Tam grają sami starzy wyjadacze od kilku lat.
Tacy gracze jak Yeruo, Wietgang czy AoD Will są obecnie poza moim zasięgiem. Raz tylko uwaliłem AoD'a to miałem podniętę przez kilka dni bo potem mnie pokonał.
Poziom jest tam bardzo wysoki. Są szybcy, przewidywalni i szczęście im dopisuje oraz grają bardzo dobrze na technicznym porządku, mnie niestety gra idzie w chaos i w panice tracę kontrolę nawet od początku gry.
Gdy grałem na randomie (bo tylko gram w random map na random civ) i trafiłem Palmyrę: to od razu mogłem poddać mecz bo przegrana była już tylko formalnością.
W sumie zasadę się zna ale reszta to szybkość i wysoka spostrzegawczość oraz radzenie sobie w nieprzewidywalnych sytuacjach.
Zawsze Tiwazowi tego zazdrościłem: Kiedy go dojechałem to on nawet jak stracił pół bazy to się gdzieś tam to tu odbudował i potem przejmował kontrolę aż w końcu wygrał. Dla mnie strata takiej ilości to 100% klęska.
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Eleith
Posty: 76
Rejestracja: 19 kwie 2009, 13:01
w AoE I gram od: 04 kwie 1991
GG: 6355784
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Wielkopolska =)

Re: Ustawki

Post autor: Eleith » 31 mar 2010, 21:30

Z Tiwazem miałem okazje zagrać raz a było to bodajże jakieś 3 lata temu jak kończył grywać na IGZ. Wtedy grałem bardzo słabo i powoli zacząłem sie interesować igzones :) . Był to mój dobry krok w dobrą strone :) I w sumie od tamtego czasu grywam aż do teraz.. niestety całe dwa lata jako jedyny polak... teraz coś powoli zaczyna odżywać.. ktoś dawny daje cynki że wraca.. ale to są takie gdybania a ja tutaj potrzebuje konkretów :) . Ogolnie rzecz biorac igz zeszlo na psy i juz nie jestem takim stalym bywalcem jak niegdys. Teraz gram przewaznie na CGA i Garenie- bywa tam codziennie okolo 8 tysiecy osob online. Ale tam to trzeba miec juz glowe. Ogolnie rzecz biorac 90% gier rozgrywanych jest na Random i jednym typie mapy: Hill Country oraz speed 2.0 Ale powiem ci ze nie jest źle. Zaliczylem okolo 60 wygranych i 90 porazek. Tak ja wspominales wiele gier jest takich ze rezygnujesz po kilkunastu sekundach lub po wglądzie na civ. Ale tak to juz w tej grze bywa i na tych cholernych koreanskich ustawieniach :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Re: Ustawki

Post autor: Wojskowy » 01 kwie 2010, 11:35

Zwykle na IGZ było radom/conti/2.0.
Gra na samym lądzie jest nudniejsza zaś tam gdzie woda jest więcej dylematów.

Jeśli bym miał grać gdzieś na serwach typu garena(tu ostro miałem zamiar pocinać w DOTĘ) czy IGZ to najpierw musiałbym trochu potrenować z kimś.
Jeśli się okaże że nie wyrobię to nie mam po co wracać bo tam trzeba mieć na prawdę wysoki poziom.
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Eleith
Posty: 76
Rejestracja: 19 kwie 2009, 13:01
w AoE I gram od: 04 kwie 1991
GG: 6355784
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Wielkopolska =)

Re: Ustawki

Post autor: Eleith » 01 kwie 2010, 11:52

Mogę ci pomóc :) Wszystko da się zrobić. No a jeśli nie będzie to wyglądać rewelacyjnie to dasz sobie spokój.
Obrazek

Eleith
Posty: 76
Rejestracja: 19 kwie 2009, 13:01
w AoE I gram od: 04 kwie 1991
GG: 6355784
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Wielkopolska =)

Re: Ustawki

Post autor: Eleith » 13 kwie 2010, 21:28

W sumie teraz to by mi sie ktos przydal do gry.. przesiaduje na GameRanger - grywa tam obecnie sporo bywalców z igzones.. i nie tylko :P . Kontakt ze mna najlepioej przez gg: 6355784 :wink:
Obrazek

ODPOWIEDZ