Ustawki

Szukasz kogoś do gry w sieci?

Moderator: Towarzysz Borys

ODPOWIEDZ
Tiwaz
Posty: 15
Rejestracja: 22 lut 2007, 12:06

Post autor: Tiwaz » 15 cze 2007, 19:58

dogmeat pisze:No, dawno mnie tu nie było, ale chętnie bym zagrał z kimś ;]


napisz do mnie na gg chętnie z Tobą zagram :)
moje gg 8408170

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 15 cze 2007, 22:31

albo do mnie xD

moje gg 528861 -- Uczeń Mistrza :P
See You in AoE

Tiwaz
Posty: 15
Rejestracja: 22 lut 2007, 12:06

Post autor: Tiwaz » 17 cze 2007, 11:24

JanCzarny pisze:Yo miło ci widzieć Tiwaz lubi nowych :P


Lubię zwłaszcza jak dobrze graja a najgorsze jest to ze z reguły now i słabi sa

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 19 cze 2007, 14:11

To dlatego uważam że najsilniejsi gracze powini szkolić kadre :)
See You in AoE

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Wojskowy » 28 cze 2007, 14:21

Tiwaz pisze:
JanCzarny pisze:Yo miło ci widzieć Tiwaz lubi nowych :P


Lubię zwłaszcza jak dobrze graja a najgorsze jest to ze z reguły now i słabi sa

Kiedyś sam byłeś tu nowy :P
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Awatar użytkownika
kamil666
Posty: 157
Rejestracja: 12 gru 2006, 20:19
w AoE I gram od: 0- 0-2001
GG: 777199
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: kamil666 » 01 lip 2007, 14:27

przypominam moje gg [dla starych i nowych graczy :wink: ] : 777199 lub pisać na xfire 311sheepsports
Ostatnio zmieniony 23 lip 2007, 21:59 przez kamil666, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Wojskowy » 02 lip 2007, 20:38

http://www.igzones.com/

Chętnych zapraszam do rejestracji. Prawdopodobnie niekoniecznie już jest potrzebna Neostrada bo dzięki programowi z tej strony który można sobie pobrać hostowanie servera już nie jest taki utrudnione.
Alfa jak sama nazwa wskazuje tego programu nawala czasami, ale parych
ponownych uruchomień aplikacji i można grać :).
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Tiwaz
Posty: 15
Rejestracja: 22 lut 2007, 12:06

Post autor: Tiwaz » 10 lip 2007, 15:23

Aby zagrać na igzones musimy również posiadać orginalną wersję gry oraz usługe u naszego dostawcy internetowego zewnętrzne ip !
Oraz posiadac stalowe nerwy :D poniewaz poziom gry tam jest bardzo wysoki

Qsy
Posty: 2
Rejestracja: 01 sie 2007, 18:20

kto ze mna zagra w aoe ror??

Post autor: Qsy » 01 sie 2007, 19:07

wlasnie sie zarejstrowalem i mysle ze fajnie by bylo z kims zagrac :D
jak ktos chetny moj gg 3134600

Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Hirycyn » 02 sie 2007, 14:05

Tiwaz pisze:Aby zagrać na igzones musimy również posiadać orginalną wersję gry oraz usługe u naszego dostawcy internetowego zewnętrzne ip !
Oraz posiadac stalowe nerwy :D poniewaz poziom gry tam jest bardzo wysoki

Wojskowy pisze:http://www.igzones.com/

Chętnych zapraszam do rejestracji. Prawdopodobnie niekoniecznie już jest potrzebna Neostrada bo dzięki programowi z tej strony który można sobie pobrać hostowanie servera już nie jest taki utrudnione.
Alfa jak sama nazwa wskazuje tego programu nawala czasami, ale parych
ponownych uruchomień aplikacji i można grać :).

Cytuje aby te ważne info były na wierzchu :P Rejestrujcie się ludzie! :D
Obrazek

Qsy
Posty: 2
Rejestracja: 01 sie 2007, 18:20

Post autor: Qsy » 02 sie 2007, 15:33

uwaga na ten program igzones ktory sie sciaga po rejstracji program jest zainfekowany-3 pliki wirus malware (Avira AntiVir PE) musialem do kwarantanny oddac i nie moge tego uruchomic :(

Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Hirycyn » 04 sie 2007, 13:00

no coś Ty!! zaraz robię skan... :/ chociaż u mnie nic nie wykryło... :P
Obrazek

Johnny_Cage
Posty: 1
Rejestracja: 11 sie 2007, 14:32

Post autor: Johnny_Cage » 11 sie 2007, 17:44

chętnie zagram w aoe I przez neta pisać gg: 3420876

Kano
Posty: 7
Rejestracja: 05 sie 2007, 12:59

Post autor: Kano » 12 sie 2007, 22:16

Szkoda, że nie da się save'ować gry na multiplayer, bo ja raczej nie siedzę jednorazowo na kompie więcej niż 2 h.

p.s. Widzę, że jest tu już dwóch wojowników z MK :P

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 13 sie 2007, 22:05

Wróciłem nie wyżyty z gór kto cyknie gre? al dopiero jutro po 12:00 muszę zrobić porządki w papierach :P
See You in AoE

ODPOWIEDZ