Limit Populacji

To co dotyczy Aoe I i nie ma wyznaczonego własnego forum.

Moderator: Towarzysz Borys

rafamalk
Posty: 5
Rejestracja: 20 cze 2007, 22:40

Limit Populacji

Post autor: rafamalk » 20 cze 2007, 22:47

Witam

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć na w Age Of Empires znieść limit populacje w Multiplayerze? te 50 ludzików to troche dla mnie za mało.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Cesarro
Posty: 8
Rejestracja: 09 cze 2007, 21:31
Lokalizacja: Łaziska Górne

Post autor: Cesarro » 21 cze 2007, 10:24

No to tak...to chyba nawet każdy głupi wie, że wchodzisz do ustawień (w multiplayerze) i tam masz po prawej stronie limit na 50. Zmień go na 200 :D:D :twisted:
"Na świecie jest wiele matek, ale tylko jedna kochana i sprawiedliwa - Polska" - autor: Cesarro/ Słowa dzielą - działanie łączy/ Czyny nie słowa/ Giertych na prezydenta ! :D:D:DxD

rafamalk
Posty: 5
Rejestracja: 20 cze 2007, 22:40

Post autor: rafamalk » 21 cze 2007, 12:21

Nie mam czegos takiego o czym mówisz.

Awatar użytkownika
Yarek
Posty: 27
Rejestracja: 13 sty 2007, 20:16
Lokalizacja: Dęblin

Post autor: Yarek » 21 cze 2007, 12:50

Nie jestem pewien ale w AOE (zwykle) nie da sie zmienić limitu.
Jak chcesz grac na wiecej, to zainstaluj sobie AOE Rise of Rome :wink:
Mówisz, masz!- ale wszystko ma swoja cene.

Awatar użytkownika
Yarek
Posty: 27
Rejestracja: 13 sty 2007, 20:16
Lokalizacja: Dęblin

Post autor: Yarek » 21 cze 2007, 12:52

Nie jestem pewien ale w AOE (zwykle) nie da sie zmienić limitu.
Jak chcesz grac na wiecej, to zainstaluj sobie AOE Rise of Rome :wink:
Mówisz, masz!- ale wszystko ma swoja cene.

rafamalk
Posty: 5
Rejestracja: 20 cze 2007, 22:40

Post autor: rafamalk » 21 cze 2007, 12:56

A czy jak będę miał pirata Rise of Rome to będę mógł grać po LANie?

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 22 cze 2007, 15:30

Tak ale wiesz jak cię złapie POlice To masz die
See You in AoE

rafamalk
Posty: 5
Rejestracja: 20 cze 2007, 22:40

Post autor: rafamalk » 22 cze 2007, 18:34

Że jak mnie złapie policja to mam "śmierć". O co chodzi?

Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Hirycyn » 22 cze 2007, 19:11

eee... przymknij na to oko... z Janem jest trudno xD
musisz zrozumieć jego sytuację, on pisze z oddziału zamkniętego... ;)
Obrazek

rafamalk
Posty: 5
Rejestracja: 20 cze 2007, 22:40

Post autor: rafamalk » 22 cze 2007, 19:12

Jest mu wybaczone ;)

Awatar użytkownika
Cesarro
Posty: 8
Rejestracja: 09 cze 2007, 21:31
Lokalizacja: Łaziska Górne

Post autor: Cesarro » 22 cze 2007, 21:12

Hmm...myślałem, że chodzi Ci o RoR...ale w podstawce nie da się zmienić...a z Janem to różnie bywa ;] :roll:
"Na świecie jest wiele matek, ale tylko jedna kochana i sprawiedliwa - Polska" - autor: Cesarro/ Słowa dzielą - działanie łączy/ Czyny nie słowa/ Giertych na prezydenta ! :D:D:DxD

Tiwaz
Posty: 15
Rejestracja: 22 lut 2007, 12:06

Re: Limit Populacji

Post autor: Tiwaz » 23 cze 2007, 10:32

rafamalk pisze:Witam

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć na w Age Of Empires znieść limit populacje w Multiplayerze? te 50 ludzików to troche dla mnie za mało.

Pozdrawiam


Faktycznie mało ale zawsze możesz sobie pobrac moda na to zeby w zwyklym age bylo 200 popa ! ale ogólnie rzecz biorąc radziłbym ci ściągnąc sobie z neta age of empires złotą edycje :D

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 23 cze 2007, 17:37

Ze jak ci złapią będziesz płacił kare
See You in AoE

Awatar użytkownika
Yarek
Posty: 27
Rejestracja: 13 sty 2007, 20:16
Lokalizacja: Dęblin

Post autor: Yarek » 24 cze 2007, 16:45

Przecież nie chodzą po domach i nie sprawdzają, ciągnij pirata i nie patrz na policje. :twisted:
Mówisz, masz!- ale wszystko ma swoja cene.

Awatar użytkownika
kamil666
Posty: 157
Rejestracja: 12 gru 2006, 20:19
w AoE I gram od: 0- 0-2001
GG: 777199
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: kamil666 » 01 lip 2007, 14:30

jan ma pirata to o tym wie :wink: najlepiej przetrzep neta i znajdź dodatek który ci zmienia pop. [Mi hirycyn go dał choć nawet o tym nie wie :D ]
Obrazek

ODPOWIEDZ