Start Forum

Uwagi co do tego forum lub propozycje nowych kategorii na forum proszę wpisywać tutaj.

Moderator: Towarzysz Borys

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Admin
Site Admin
Posty: 17
Rejestracja: 11 lis 2006, 19:38
w AoE I gram od: 01 cze 1998
Płeć: Chłopiec
Kontaktowanie:

Start Forum

Post autor: Admin » 11 lis 2006, 21:32

Forum wystartowało, po tym jak męczono mnie w Księdze Gości :-)e048

Na razie wszystko jest bez własnej grafiki oraz bez wodotrysków. Jeśli okaże się, że śmiga ok i jest przydatne, to popracuję nad jego uatrakcyjnieniem.

Miłego użytkowania :-)e012

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Wojskowy » 14 lis 2006, 11:54

Łucznik Łąkowy - jeżeli jesteś adminem nieoficjalnej strony o AoE to proponuje zmienić ankietę bo pisze że forum które by takowe powstało
już istnieje to po co ta ankieta? Ona jest już nieaktualna.
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Wojskowy » 14 lis 2006, 22:11

Chciałem dodać, że są problemy z dodawaniem obrazków pod informacjami,
ale mogło by być dodawanie awatarów.
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Awatar użytkownika
Admin
Site Admin
Posty: 17
Rejestracja: 11 lis 2006, 19:38
w AoE I gram od: 01 cze 1998
Płeć: Chłopiec
Kontaktowanie:

Post autor: Admin » 18 lis 2006, 19:25

Wojskowy pisze:Łucznik Łąkowy - jeżeli jesteś adminem nieoficjalnej strony o AoE to proponuje zmienić ankietę bo pisze że forum które by takowe powstało już istnieje to po co ta ankieta? Ona jest już nieaktualna.

Usunięta, dzięki za czujność :)

Wojskowy pisze:Chciałem dodać, że są problemy z dodawaniem obrazków pod informacjami

Musisz coś więcej napisać, bo nie zauważyłem takich problemów.

Wojskowy pisze:ale mogło by być dodawanie awatarów.

Awatary są aktywne i działają od początku.

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Wojskowy » 20 lis 2006, 12:35

Łucznik Łąkowy pisze:(...)

Chodzi mi o to że gdy chcę dodać obrazek ze swojego komputera to pojawia się komunikat: "obrazek musi być większy niż 0Kb a mniejszy niż" trochę to dziwne
bo przecież dałem grafikę większą niż 0kb ;] :D.
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Awatar użytkownika
Towarzysz Borys
Posty: 99
Rejestracja: 16 lis 2006, 12:46
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Sayeux

Post autor: Towarzysz Borys » 24 lis 2006, 17:18

Ponoć mnóstwop ludzi chciało to forum. Dlaczego więc nikt nie pisze!?
ЗА РОДИНУ! ЗА СТАЛИНА!

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Wojskowy » 27 lis 2006, 12:55

Towarzysz Borys pisze:Ponoć mnóstwop ludzi chciało to forum. Dlaczego więc nikt nie pisze!?

Bo stracili nadzieję, że powstanie i na stronę już nie zaglądają a po drugie powstało wcześniej 3 inne i tak to się wszystko poknociło ;].
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Awatar użytkownika
Towarzysz Borys
Posty: 99
Rejestracja: 16 lis 2006, 12:46
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Sayeux

Post autor: Towarzysz Borys » 27 lis 2006, 16:00

Nie znam żadnych innych...
ЗА РОДИНУ! ЗА СТАЛИНА!

ODPOWIEDZ