Age Of Empires 3 The Warchiews

Czyli wszystko co nie pasuje do powyższych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Age Of Empires 3 The Warchiews

Post autor: JanCzarny » 06 maja 2007, 17:52

Według mnie tu twórcy przesadzili Limity budynków itd
Mogę max 7 wież zrobić co nie lol

Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Hirycyn » 07 maja 2007, 9:39

Limity już były w podstawowej wersji... No trochę to głupie, że takie ograniczenia są :?
Dobrze, że można kilka zamków postawić jeśli ma się dodatkowe wozy... ;)
Aha, a limit wież można zwiększyć poprzez jakąś technologię, którą wykupujesz w metropolii.
Obrazek

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 07 maja 2007, 18:24

Do dupy :P Głupie wkurza a ruscy mają problem bo max 7 koszarów ;/

ODPOWIEDZ