Edytory

Moderator: Towarzysz Borys

Awatar użytkownika
Towarzysz Borys
Posty: 99
Rejestracja: 16 lis 2006, 12:46
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Sayeux

Edytory

Post autor: Towarzysz Borys » 16 lis 2006, 13:38

Czy są jakieś edytory, dzięki którym można zmienić grę AoE?
ЗА РОДИНУ! ЗА СТАЛИНА!

Awatar użytkownika
matek
Posty: 10
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:56

Post autor: matek » 16 lis 2006, 20:06

Szukanie nie boli.... 8)

wyniki z google

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Wojskowy » 17 lis 2006, 8:59

Ja kiedyś myślałem aby dodać do AoE 1 ROR katapulto balistę bądź trebuszet czy nową nację.
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Awatar użytkownika
Towarzysz Borys
Posty: 99
Rejestracja: 16 lis 2006, 12:46
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Sayeux

Post autor: Towarzysz Borys » 17 lis 2006, 9:13

Kurde :/ Tam jest jakiś edytor, ale link nie działa...Szlag;/
ЗА РОДИНУ! ЗА СТАЛИНА!

Awatar użytkownika
Daro
Posty: 7
Rejestracja: 27 gru 2006, 23:39
Lokalizacja: Dęblin

Post autor: Daro » 28 gru 2006, 0:14

jaki tam szlag. Zbyt to skomplikowane jak dla mnie :)
Zbuduj sobie łódkę z cegieł i płyń sprawdzić jak działa....

Awatar użytkownika
Towarzysz Borys
Posty: 99
Rejestracja: 16 lis 2006, 12:46
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Sayeux

Post autor: Towarzysz Borys » 01 sty 2007, 15:50

Ciekawie byłoby zrobić własną nację, lub jednostkę :/
ЗА РОДИНУ! ЗА СТАЛИНА!

Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Hirycyn » 13 sty 2007, 13:03

Mody i Edytory
warte obejrzenia... mam już kilka z tamtejszych edytorów... zobacze co i jak w nich...

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 05 maja 2007, 15:59

Może ktoś z nas napisz moda ;p p 300 pop i większe mapki itd :)

Awatar użytkownika
kamil666
Posty: 157
Rejestracja: 12 gru 2006, 20:19
w AoE I gram od: 0- 0-2001
GG: 777199
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: kamil666 » 05 maja 2007, 20:04

tam znalazłem jakiś PAK dzięki któremu można powiększyć limit POP :P zagrałem sobie z kompem i ustawiłem limit 500 :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Hirycyn » 05 maja 2007, 21:58

Serio? Nieźle... Gdyby w gierce 3 vs 3 każdy miał ok. 300-400 jednostek
wojska i by się zrobiło bitwe xD Ale byłby laggg ^^ Ale od tak z
komputerem można zaszaleć z 300 katafraktami... :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 06 maja 2007, 17:39

kamil666 pisze:tam znalazłem jakiś PAK dzięki któremu można powiększyć limit POP :P zagrałem sobie z kompem i ustawiłem limit 500 :D


Linka

Awatar użytkownika
kamil666
Posty: 157
Rejestracja: 12 gru 2006, 20:19
w AoE I gram od: 0- 0-2001
GG: 777199
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: kamil666 » 07 maja 2007, 18:26

JanCzarny pisze:
kamil666 pisze:tam znalazłem jakiś PAK dzięki któremu można powiększyć limit POP :P zagrałem sobie z kompem i ustawiłem limit 500 :D


Linka


Na tej stronie co hirycyn podał znalazłem ten pak :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 07 maja 2007, 18:28

To poszukaj :P

Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Hirycyn » 08 maja 2007, 14:08

Ale jak się nazywa? Bo ja ściągnąłem kilka i żaden nie był szukanym :)
Obrazek

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 08 maja 2007, 15:35

Hircyn Ty jesteś od tego specjalistą :D
Kamil chyba wie :D

ODPOWIEDZ