language.dll edycja??

Jeśli masz jakiś problem, napisz, może ktoś poświęci czas na odpowiedź.

Moderator: Towarzysz Borys

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

language.dll edycja??

Post autor: Hirycyn » 21 mar 2008, 13:31

No właśnie jak w temacie... w jaki sposób można zedytować language.dll??
No niby otwiera się notatnikiem, można wyszukać np. chorą nazwę " Ł u c z n i k III"
i zmienić na "S t r z e l e c" ale wtedy nie można urochomić gry...
Wyskakuje że .dll niezgodne z systemem NT itp xP
Pzdr
Obrazek

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 26 mar 2008, 20:35

Otwierasz notatnik i zamieniasz odpowiednia , polecam kopie zapasową ang ;p
See You in AoE

Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Hirycyn » 11 kwie 2008, 22:56

Nooo tyle to wiem xD piszę przecież że po edycji nie mogę uruchomić gry ;P a kopie robiłem ;) Hmm spróbuje przeinstalować i nie wgrywać patchaPL
Obrazek

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 26 kwie 2008, 18:05

Hircyn a zmieniałeś kodowanie i formatowanie ?
See You in AoE

ODPOWIEDZ