Gra przez neta

Jeśli masz jakiś problem, napisz, może ktoś poświęci czas na odpowiedź.

Moderator: Towarzysz Borys

ODPOWIEDZ
maro wielki I
Posty: 10
Rejestracja: 22 sty 2008, 22:46

Gra przez neta

Post autor: maro wielki I » 22 sty 2008, 22:51

Pomocy! mam Windows XP, AoE 2 , jak mam zagrac z qmplem przez neta?

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 26 mar 2008, 20:29

ja też mam Xp i gram normalnie w AoE 2 ;D
See You in AoE

Awatar użytkownika
Lemurek
Posty: 90
Rejestracja: 03 gru 2007, 16:02

Post autor: Lemurek » 28 mar 2008, 12:33

Eee, może zacznij od wyłączenia firewalla, sprawdzenia swojego IP (wew czy zew) i wtedy spróbujcie (obaj to zróbcie) jak macie wew ip to polecam program Hamachi dzięki któremy będziecie mogli zagrać.

ODPOWIEDZ