Nie moge grac multiplayer!

Jeśli masz jakiś problem, napisz, może ktoś poświęci czas na odpowiedź.

Moderator: Towarzysz Borys

ODPOWIEDZ
Moro
Posty: 1
Rejestracja: 03 maja 2007, 12:24

Nie moge grac multiplayer!

Post autor: Moro » 03 maja 2007, 12:27

Próbowałem sobie z kolegą grac i nic! Używaliśmy tego połączenia szeregowego i nie mogłem znalezc serwera, który on zakładał, tak samo było, gdy ja zakładałem. Moglibyście mi opisac co powinienem zrobic?

Awatar użytkownika
kamil666
Posty: 157
Rejestracja: 12 gru 2006, 20:19
w AoE I gram od: 0- 0-2001
GG: 777199
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: kamil666 » 04 maja 2007, 14:09

Po pierwsze, musisz łączyć się przez TCP/IP
Po drugie, p2p, źródła internetowe, komunikatory i aktualizacje muszą być wyłączone.
Jeżeli to nie pomoże, to niech sie lepiej spec Wojskowy wypowiada :P
Obrazek

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 04 maja 2007, 18:43

i musicie mieć takie same wersje i zewnętrzne ip

Awatar użytkownika
Wojskowy
Posty: 114
Rejestracja: 12 lis 2006, 17:12
w AoE I gram od: 15 lut 1998
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Wojskowy » 09 maja 2007, 10:09

Na hamaku można pojechać ale to nie jest regułą że na stówe odpali.
Desktop w tej samej konfiguracji co laptop - droższy!!! - PADŁEM PADŁEM PADEŁM !!!

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 09 maja 2007, 12:58

i Serw musi miec dobry komp :P i net min 1024 :P

Awatar użytkownika
kamil666
Posty: 157
Rejestracja: 12 gru 2006, 20:19
w AoE I gram od: 0- 0-2001
GG: 777199
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: kamil666 » 09 maja 2007, 16:08

JanCzarny pisze:i net min 1024 :P

Ja jakoś mam neta 128 a już nie raz zakładałem serwy i jakoś chodziło :D
Obrazek

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 09 maja 2007, 21:34

:D Ale lagi w heja bana były :P

Awatar użytkownika
kamil666
Posty: 157
Rejestracja: 12 gru 2006, 20:19
w AoE I gram od: 0- 0-2001
GG: 777199
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: kamil666 » 09 maja 2007, 21:35

a tiwaz ma chyba 512 i jakoś sie grało :P a nawet 128
Obrazek

Awatar użytkownika
JanCzarny
Posty: 158
Rejestracja: 26 mar 2007, 22:30
Kontaktowanie:

Post autor: JanCzarny » 09 maja 2007, 21:37

u mnie się bosko gra :P

Daro(Aoe)
Posty: 9
Rejestracja: 17 sie 2008, 19:47

Post autor: Daro(Aoe) » 17 sie 2008, 20:03

Po 1 : Klika się Multiplayer
Po 2 :Create - jeśli tworzysz grę
Po 3 :Join jeśli dołączasz
Można szukać gier ale nie ma ani 1 niestety xD

Awatar użytkownika
Hirycyn
Posty: 127
Rejestracja: 22 gru 2006, 13:30
Płeć: Chłopiec
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Hirycyn » 22 sie 2008, 20:27

wejdź na www.igzones.com zarejestruj się, ściągnij programik ze stronki i może pykać z wiarą z całego świata.. tylko uwaga! dość wysoki poziom ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ